Eliminisanje patogena u telu (bakterija, virusa, parazita, gljivica)

Zapper je digitalni mikroprocesorski aparat konstruisan po principima dr Clark i omogućava uništavanje patogena (parazita, gljivica, bakterija, virusa,…) u ljudskom organizmu, ne oštećujući na bilo koji način ljudske ćelije.

Aparat proizvodi visokofrekventne jednosmerne-pulsirajuće signale (30 khz) niskog napona (4,3v) koje omogućavaju selektivno uništavanje patogena. Takav signal koji preko bakarnih elektroda dolazi u naš organizam poguban je za patogene organizme.

Prema dr. Clark, jedan od glavnih uzroka bolesti je toksičnost tkiva prouzrokovana otrovnim izlučivanjem i metaboličkim otpadom koji crvi i drugi paraziti oslobađaju u našem telu.

Ukoliko patite od hroničnog umora, astme, candida gljivične infekcije, karcinoma… to je znak da je Vaš organizam preplavljen patogenim organizmima (paraziti, gljivice, bakterije, virusi).

Paraziti su svuda oko nas, na nama i u nama. Nije moguće izbeći zarazu parazitima. U naš organizam mogu ući preko hrane, vode, prljavih ruku, putem seksualnog odnosa ili preko vazduha.

Zapper može izvršiti potpuno čišćenje organizma za kratko vreme. Samo jednim tretmanom možete se rešiti nekontrolisane gladi, hroničnog umora i iscrpljenosti, depresije, nesanice, nadutosti i drugih problema uzrokovanih prisustvom patogena u organizmu.

Kako se sprovodi tretman?

Izvode se tri tretmana po 7 minuta sa pauzama između tretmana od 20 minuta.

U prvih 7 minuta Zapper eliminiše sve parazite, viruse, bakterije. Virusi i bakterije nestaju za 3 minute, pantljičare, metilji i obli crvi za 5 minuta, grinje za 7 minuta. Nakon toga treba napraviti pauzu od 20 minuta. Tokom tog vremena (u pauzi), bakterije i virusi se oslobađaju iz umirućih parazita i umesto njih počinju da napadaju Vas. Zato je potrebno sprovesti drugi tretman koji eliminiše oslobođene viruse i bakterije. Ako propustite tretman, mogli biste dobiti prehladu, gušobolju ili nešto drugo . Opet sledi proces oslobađanja virusa iz umirućih bakterija. Treći tretman eliminiše i poslednje oslobođene viruse.

Preporuke nakon tretmana

 • pijte dosta tečnosti (2-3 l vode) kako bi se olakšao proces eliminacije mrtvih parazita, bakterija i virusa iz Vašeg krvotoka
 • dobro se naspavajte
 • poželjno je čišćenje creva gorkom soli

 

Kontraindikacije

Korišćenje aparata se ne preporučuje trudnicama i osobama sa ugrađenim pejsmejkerom.

 

Ventuze (cupping terapija)

Ventuze (čaše) su jedna od najstarijih kineskih metoda lečenja. Ovaj tretman uključuje masažu čašama i njihovo postavljanje na određene akupunkturne tačke koje odgovaraju pojedinačnim organima.

Ovom terapijom se otvaraju pore, poboljšava cirkulacija, izbacuju se toksini iz tela i vraća se narušena vitalna energija.

Prevlačenjem čaša preko kože i izazivanjem vakuuma, toksini se izvlače na površinu tela, a samim tim protok čija (životne energije) kroz meridijane je prohodniji.

Ova tehnika se koristi kao vid preventivne terapije (naročito pri smeni godišnjih doba), ali i kao vid lečenja kod bola u leđima, menstrualnih problema, gastritisa, prehlada, nesanice…

Kako utičemo na organe, a u kineskoj medicini svaki organ je povezan sa određenom vrstom emocija, posle tretmana moze doći i do oslobađanja od emotivnih tegoba.

Na osnovu izgleda i boje krugova koji ostaju nakon uklanjanja čaša lekar može da zaključi više o stanju pacijenta. Otisci koji se jave, obično nestaju nakon 3-4 dana. Ukoliko otisci ostanu duže, to je znak da postoji poremećaj u telu i da je potrebno lečenje.

Preporuke

Na dan tretmana se preporučuje unošenje više tečnosti kako bi bubrezi lakše eliminisali višak toksina.
Nakon tretmana potrebno je da se utoplite.

Cupping terapija se ne preporučuje u slučaju visoke temperature, kožnih bolesti, poremećaja rada srca, proširenih vena, epilepsije.

VINO I MED ZA PODMLAĐIVANJE

Crno vino i med za podmlađivanje

Crno vino sadrži tajnu dugog života.

 

Ova jedinstvena kupka ima ne samo efekat podmlađivanja već i pospešuje oslobađanje štetnih materija iz tela, odnosno ima efekat detoksikacije.

Za pripremu kupke koristimo prirodne sastojke – crno vino i med.

Topla voda i hidromasaža će otvoriti vaše pore i ubrzati cirkulaciju tako da vasa koža potpuno upije ove dragocene sastojke.

Zašto vino ima efekat podmlađivanja?

Kao što znamo, vino je stari tradicionalni lek. Sadrži jedan od najmoćnijih antioksidantskih spojeva koji obnavlja ćelije, pročišćava organizam i usporava proces starenja. Molekul Resveratrol koji se nalazi u crnom vinu neutrališe slobodne radikale koji se smatraju glavnim uzročnikom starenja.

Med se od davnina koriste za hidrataciju suve i umirivanje iziritirane kože. Zahvaljujući antioksidantima, vitaminima, mineralima i enzimima koji revitalizuju i hidriraju kožu, med ima čudotvorno dejstvo.

Osim blagotvornog dejstva na vašu kožu i celokupan organizam, ova kupka će vam pružiti pravo opuštanje i uživanje. Naravno, uz tretman je obavezna čaša crnog vina

FIZIKALNA TERAPIJA

Fizikalna terapija predstavlja oporavak i unapređenje pokreta i kvaliteta života stanja kod:

 • akutnog i hroničnog bola
 • cervikalnog i lumbalnog sindroma
 • povreda kolena, ramena, skočnog zgloba
 • raznih degenerativnih bolesti celog koštano zglobnog sistema

 

Set potrebne fizikalne terapije uključuje:

 • ultrazvuk
 • TENS
 • IFS
 • magnetnu terapiju
 • struju

Maderoterapija

MADEROTERAPIJA (MASAŽA DRVENIM OKLAGIJAMA)

Efekti

 • stimulacija limfnog sistema
 • izbacivanje toksina i viška tečnosti
 • uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga
 • ubrzavanje metabolizma
 • razbijanje celulita
 • zatezanje kože
 • oblikovanje figure
 • redukacija obima
 • 100% prirodna terapija bez kontraindikacija

 

Maderoterapija podrazumeva terapiju posebno dizajniranim drvenim oklagijama prilagođenim različitim delovima tela. Koristi se set od 5 različitih oklagija za razbijanje, usitnjavanje celulita, zatezanje kože i limfnu drenažu.

 

Maderoterapijom se za razliku od klasične anticelulit masaže postižu znatno brži rezultati. Ova terapija postiže bar duplo veći efekat u odnosu na ručnu masažu.

 

Preporuke

Preporučuju se najmanje dve serije po 10 tretmana. Tretmani se izvode u razmaku od 2 do 3 dana. Optimalno vreme za započinjanje serije tretmana je odmah nakon ciklusa. Zatim pravite pauzu do sledećeg ciklusa i nakon toga otpočinjete novu seriju od 10 tretmana.

Galerija #1

MADEROTERAPIJA (MASAŽA DRVENIM OKLAGIJAMA)

MADEROTERAPIJA (MASAŽA DRVENIM OKLAGIJAMA)

Anticelulit terapija posebno dizajniranim drvenim oklagijama prilagođenim različitim delovima tela.

Koristimo set od 5 različitih oklagija za razbijanje, usitnjavanje celulita, zatezanje kože i limfnu drenažu. 

• postiže znatno brže rezultate od ručne masaže
• stimulacija limfnog sistema
• izbacivanje toksina i viška tečnosti
• uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga
• ubrzavanje metabolizma
• razbijanje celulita
• zatezanje kože
• oblikovanje figure
• redukacija obima
• 100% prirodna terapija bez kontraindikacija

🍃 EDEN 🍃 Vlajkovićeva 23 ✆ 061.2805.316

SWEET WINE – 100% organic ANTIAGE kupka sa vinom i medom u hidromasažnoj kadi.

SWEET WINE – 100% organic ANTIAGE kupka sa vinom i medom u hidromasažnoj kadi.

🔔🔔🔔 Promotivna cena povodom otvaranja salona: 1490 din/ 30 min

 regeneriše, hidrira i podmlađuje, opušta mišiće, poboljšava cirkulaciju i pozitivno utiče na imunitet. 

🍃 EDEN 🍃 Vlajkovićeva 23 ✆ 061.2805.316

PROMOTIVNI MASAŽNI I SPA PAKETI! Popust 50%

🔔 PROMOTIVNI MASAŽNI I SPA PAKETI! Popust 50% 🌿


👐 ANTISTRESS paket 75 min (antistres masaža celog tela 60 min + masaža stopala 15 min + piling stopala) 1290 din

🌸 SPA relaks paket (aromatična kupka u hidromasažnoj kadi 30 min + relaks masaža 60 min + čaj) 1990 din

💪 Terapeutsko-sportski SPA paket (kupka sa Magnezijumom 30 min + terapeutska ili sportska masaža 30 min + elektroterapija rukavicama 15 min) 2390 din

🍷 SWEET WINE – 100% organic ANTIAGE kupka sa vinom i medom u hidromasažnoj kadi 1490 din (30 min)

👙 Maderoterapija (anticelulit masaža oklagijama) 790 din (30 min)

🍃 EDEN 🍃 Vlajkovićeva 23 ✆ 061.2805.316