Kontaktirajte nas: 061 280 5316 | info@wellnesseden.rs | Radno vreme. od utorka do nedelje, 12-20h

Eliminisanje patogena u telu (bakterija, virusa, parazita, gljivica)

Eliminisanje patogena u telu (bakterija, virusa, parazita, gljivica)

Zapper je digitalni mikroprocesorski aparat konstruisan po principima dr Clark i omogućava uništavanje patogena (parazita, gljivica, bakterija, virusa,…) u ljudskom organizmu, ne oštećujući na bilo koji način ljudske ćelije.

Aparat proizvodi visokofrekventne jednosmerne-pulsirajuće signale (30 khz) niskog napona (4,3v) koje omogućavaju selektivno uništavanje patogena. Takav signal koji preko bakarnih elektroda dolazi u naš organizam poguban je za patogene organizme.

Prema dr. Clark, jedan od glavnih uzroka bolesti je toksičnost tkiva prouzrokovana otrovnim izlučivanjem i metaboličkim otpadom koji crvi i drugi paraziti oslobađaju u našem telu.

Ukoliko patite od hroničnog umora, astme, candida gljivične infekcije, karcinoma… to je znak da je Vaš organizam preplavljen patogenim organizmima (paraziti, gljivice, bakterije, virusi).

Paraziti su svuda oko nas, na nama i u nama. Nije moguće izbeći zarazu parazitima. U naš organizam mogu ući preko hrane, vode, prljavih ruku, putem seksualnog odnosa ili preko vazduha.

Zapper može izvršiti potpuno čišćenje organizma za kratko vreme. Samo jednim tretmanom možete se rešiti nekontrolisane gladi, hroničnog umora i iscrpljenosti, depresije, nesanice, nadutosti i drugih problema uzrokovanih prisustvom patogena u organizmu.

Kako se sprovodi tretman?

Izvode se tri tretmana po 7 minuta sa pauzama između tretmana od 20 minuta.

U prvih 7 minuta Zapper eliminiše sve parazite, viruse, bakterije. Virusi i bakterije nestaju za 3 minute, pantljičare, metilji i obli crvi za 5 minuta, grinje za 7 minuta. Nakon toga treba napraviti pauzu od 20 minuta. Tokom tog vremena (u pauzi), bakterije i virusi se oslobađaju iz umirućih parazita i umesto njih počinju da napadaju Vas. Zato je potrebno sprovesti drugi tretman koji eliminiše oslobođene viruse i bakterije. Ako propustite tretman, mogli biste dobiti prehladu, gušobolju ili nešto drugo . Opet sledi proces oslobađanja virusa iz umirućih bakterija. Treći tretman eliminiše i poslednje oslobođene viruse.

Preporuke nakon tretmana

  • pijte dosta tečnosti (2-3 l vode) kako bi se olakšao proces eliminacije mrtvih parazita, bakterija i virusa iz Vašeg krvotoka
  • dobro se naspavajte
  • poželjno je čišćenje creva gorkom soli

 

Kontraindikacije

Korišćenje aparata se ne preporučuje trudnicama i osobama sa ugrađenim pejsmejkerom.

 

Write a Reply or Comment

$(function(){ jQuery(".product-bg > a:nth-child(2)").hide(); })